Verkoop

Kopen

Met de scherpe prijsstelling is het voor de MKB en ZZP-er mogelijk een Business Boxx te kopen en te zorgen voor het opbouwen van een appeltje voor de dorst in de toekomst. Gezien de huidige lage rentetarieven zijn uw maandelijkse kosten zeer beperkt.

Investeren

Voor investeerders is het onderhoud van hun vastgoed een belangrijke factor. Doordat Business- Boxx services betrokken blijft bij de exploitatie van het park wordt u als investeerder volledig ontzorgd, voor een optimale conditie/ exploitatie van het park.
Voor investeerders biedt Business-Boxx een prima rendement van ca. 7% bij verhuur.

In tegenstelling tot meer traditionele vormen van beleggen in vastgoed (obligaties, maatschappen en/ of CV’s) bent u hiermee zekerder en flexibeler. U blijft te allen tijde de meest belangrijke zekerheid houden; EIGENDOM.

Investeringsaftrek

Voor aangemerkte ondernemers, ZZP-er en het MKB, betaald de fiscus mee aan uw investering. Kijk voor deze investeringsaftrek tot 28% op www.belastingdienst.nl of overleg met uw accountant voor de aankoop van een Business Boxx. Dat is een extra goede reden om te kopen en vermogen op te bouwen binnen uw onderneming.

Financiering Business Boxx mogelijk

Voor de aankoop van de units zijn er ook mogelijkheden voor financiering. Forty Finance is als financieringsadviseur verbonden aan dit project.

Mocht u interesse hebben in financiering van een Business Boxx, dan kunnen zij hierbij van dienst zijn. Door het onafhankelijk en vrijblijvend advies krijgt u de best passende oplossing. Voor een soepel financieringstraject zijn er door Forty Finance afspraken gemaakt met geldverstrekkers. Hierdoor kunnen ze u snel en deskundig voorzien in een op maat gemaakte financiering.

Voor een vrijblijvend en kosteloos gesprek kunt u zich aanmelden via info@fortyfinance.nl of telefonisch 06 - 41 62 22 46 bij de heer Ronald Nelisse.