Verkoop

Kopen

Met de scherpe prijsstelling is het voor de MKB en ZZP’er mogelijk een Business-Boxx te kopen en te zorgen voor het opbouwen van een appeltje voor de dorst in de toekomst. Gezien de huidige zeer lager rentetarieven zijn uw maandelijkse kosten zeer beperkt.

Investeren

Voor investeerders is het onderhoud van hun vastgoed een belangrijke factor. Doordat Business- Boxx services betrokken blijft bij de exploitatie van het park wordt u als investeerder volledig ontzorgd. U profiteert hier enerzijds direct van, maar ook indirect aangezien dit zorgt voor een optimale conditie/ exploitatie van het park. Voor investeerders biedt Business-Boxx een prima rendement van ca. 7 % bij verhuur. In tegenstelling tot meer traditionele vormen van beleggen in vastgoed (obligaties, maatschappen en/of CV’s) bent u hiermee zekerder en flexibeler. U blijft ten alle tijden de meest belangrijke zekerheid houden: eigendom!

Investeringsaftrek

Voor aangemerkte ondernemers, ZZP-er en het MKB, betaalt de fiscus mee aan uw investering. Kijk voor deze investeringsaftrek tot 28% op www.belastingdienst.nl of overleg met uw boekhouder voor de aankoop van een Business-Boxx. Dat is een extra goede reden om te kopen en vermogen op te bouwen binnen uw onderneming.