Boxx Select

1, 13, 14 vv verdiepingsvloer, hoge
glazen voorgevel, 1 eigen
parkeerplaats
19, 20, 21, 22, 23 vv verdiepingsvloer, 1
eigen parkeerplaats
2, 3, 4, 5, 6, 8, 9, 10, 15, 16, 17, 18 vv verdiepingsvloer
11,12 vv verdiepingsvloer voorbereid
Zoeken

Details

Box 1, 15, 16

Onze kantoor/bedrijfsruimte biedt u de mogelijkheid om op een eenvoudig te bereiken locatie aan de A58 in Roosendaal uw kantoor te vestigen. Ons Business-Boxx park ademt, dankzij onze klanten, ondernemerschap uit. Omringt door ZZP’ers en MKB’ers werkt u in een modern pand met allure. Koop en huur is allebei mogelijk. Deze Business-Boxxen lenen zich in het bijzonder voor het gebruik van een ruime showroom, kantoor of andere activiteit waarbij de glazen pui optimaal benut kan worden. De uitstraling van deze Boxxen zal zeker bijdragen aan het imago van uw onderneming.

Box 2 t/m 12 en 22 t/m 26

Deze units bieden een ruime opslag en/of werkplaats almede kantoorruimte op de eerste verdieping met daglicht d.m.v. een raampartij over gehele breedte van het pand. Eenvoudig bereikbaar, eventueel eigen parkeergelegenheid. Of het nu voor eigen gebruik is of als investering, wij verwelkomen u graag bij Business-Boxx.

Box 13, 14, 17 t/m 21

Business-Boxx biedt u de mogelijkheid om uw werkplaats op een externe locatie te houden. Deze ruime Boxxen zijn voorbereid om een verdiepingsvloer in aan te brengen wanneer daar behoefte aan is. Voorzien van een wateraansluiting en electra bieden wij u de mogelijkheid de werkplaats helemaal naar uw eigen wens in te richten. Bent MKB’er of ZZP’er en overweegt u koop of huur, als investering of voor eigen gebruik? Het is allemaal mogelijk.