Bedrijfsruimte

Werkplaats

Bent u opzoek naar een externe werkplaats voor zakelijk gebruik? Bij ons kunt u deze helemaal naar uw eigen wens in richten. Bij Business-Boxx huurt of koopt u een unit welke casco wordt opgeleverd. Aan de rand van Roosendaal ervaart u de rust om uw werkzaamheden uit te voeren. Wenst u een eigen parkeergelegenheid, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan? Wij maken het voor u als ZPP’er/MKB’er allemaal mogelijk.

Kantoor

Zoekt u kantoorruimte die eveneens makkelijk bereikbaar is. Direct aan de A58 biedt Business-Boxx u de mogelijkheid om uw kantoor te vestigen. Met een centrale positie, tussen Rotterdam en Antwerpen in. En uitvalswegen naar Breda, Tilburg, Eindhoven, Zeeland of Utrecht. Met Roosendaal als werklocatie voelt u zich als een spin in het web. U beschikt over een eigen parkeergelegenheid en tevens voldoende voor uw klanten.

Kiest u voor kantoorruimte van Business-Boxx dan kiest u voor een professionele werkomgeving.

Een van de kenmerken van onze boxxen is de optimale akoestische isolatie. Hierbij wordt o.a. rekening gehouden met de combinatie van werkplaats en kantoor functies.

De buitenkant heeft door de combinatie van materialen en kleuren een professionele uitstraling waarbij u ook uitstekend zakenrelaties kunt ontvangen.

De gemeente Roosendaal heeft voor dit Business Park in het bestemmingsplan bedrijvigheid met milieu categorie 2 en categorie 3.1. goedgekeurd alsmede volledige kantoorfunctie. Het volledige bestemmingsplan kan op verzoek worden toegezonden.

Opslag

Business-Boxx biedt u de mogelijkheid tot zakelijke opslag. Onze opslagunits zijn geschikt voor seizoensopslag of een ander type voorraad. Ook voor archief of zakelijke inventaris is Business-Boxx het antwoord op uw klantvraag.

De units zijn geschikt voor verkoop als groothandel maar het bestemmingsplan Majoppeveld in Roosendaal bepaald dat retail activiteiten niet toegestaan zijn. Een webshop met showroom behoord bijvoorbeeld wel tot de mogelijkheden.

De buitenkant heet door de combinatie van materialen en kleuren een professionele uitstraling waarbij u ook uitstekend zakenrelaties kunt ontvangen.

Een van de kenmerken van onze boxxen. Is de optimale akoestische isolatie. Hierbij wordt o.a. rekening gehouden met de combinatie van werkplaats en kantoor functies.

De buitenkant heet door de combinatie van materialen en kleuren een professionele uitstraling waarbij u ook uitstekend zakenrelaties kunt ontvangen. Wij zijn gelegen in Roosendaal, tegen de A58. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

webshop

 

Succesverhaal Stephan

Als vakman in de bouw hoef je niet verlegen te zitten om werk. Sterker nog, er is altijd werk. De uren stapelen zich op en de bouwmaterialen, die kun je nauwelijks nog ergens kwijt.
 

Lees verder